Het antwoord op alle "ismen" - zelfs het materialisme. Radiotoespraak op de wereldbijeenkomst [...] Californië, 2 Juni 1948 ter gelegenheid van de tiende verjaardag van Morele Herbewapening
Overgedrukt uit: "Herbouw van de Wereld"