Tekst: "Vóóraan in vakbondsstrijd bij de spoorwegen". Met plakletters: "Solidair met SARHWU" (=South African Railway and Harbour Workers Union)
Tekst: "Vóóraan in vakbondsstrijd bij de spoorwegen". Met plakletters: "Solidair met SARHWU" (=South African Railway and Harbour Workers Union).