De muloschool : . Correspondentieblad van de Vereeniging voor MULO
(1923) - (1936) o.d.t.: Correspondentieblad van de Vereeniging voor MULO. - Vanaf (1970) o.d.t.: De mavoschool. - Vanaf (1974):no.17 o.d.t.: Nieuw zicht. Orgaan van de MAVO-HAVO-VWO-Sectie in de ABOP.