Demonstratieve bijeenkomst op het Jonas Daniël Meyer Plein georganiseerd door het Bouwvakactiecomité - Jaring, Cor,
Demonstratieve bijeenkomst op het Jonas Daniël Meyer Plein georganiseerd door het Bouwvakactiecomité.