Tekeningen voor de nieuwsbrief van de VKDG met als thema de leefbaarheid van de kleine dorpen in Groningen - Willemen, Kees,
Tekeningen voor de nieuwsbrief van de VKDG met als thema de leefbaarheid van de kleine dorpen in Groningen.