Diverse video's gemaakt door Staats TV Rabotnik, over en voor Ine Poppe (Moedermelkkaas-project), Rob Linders (Beeld-Telefoon-Beeld), Andrei Roiter (Profession Reporter), Hobijn (testsequences) en Beuys
Diverse video's gemaakt door Staats TV Rabotnik, over en voor Ine Poppe (Moedermelkkaas-project), Rob Linders (Beeld-Telefoon-Beeld), Andrei Roiter (Profession Reporter), Hobijn (testsequences) en Beuys.