De arbeiderswoningen in Nederland. Beoordeelend overzicht samengest. door de Commissie van onderzoek naar hetgeen in verschillende gemeenten des lands gedaan is ter verkrijging van verbeterde arbeiderswoningen [J. van Hasselt en L. verschoor] ([Amsterdam, 1890)
Uitg. van de Maatschappij tot nut van 't algemeen. Met plgrn.