Afscheid van Lührs (midden) als bestuurslid. De afdelingspenningmeester feliciteert hem en zijn vrouw in De Doelen
Afscheid van Lührs (midden) als bestuurslid. De afdelingspenningmeester feliciteert hem en zijn vrouw in De Doelen.