Gebrandschilderd raam in de bestuurskamer van het afdelingskantoor in de 2de Jan v.d. Heydenstraat 101 - Winkelman, ..., (1929)
Gebrandschilderd raam in de bestuurskamer van het afdelingskantoor in de 2de Jan v.d. Heydenstraat 101.