Rondleiding Vierhouten en interview met Van Moock en De Moor in de Zonnehal voor het radioprogramma Punch, uitgezonden op 22 augustus 1994 - Moock, Ad van. (1994)
Rondleiding Vierhouten en interview met Van Moock en De Moor in de Zonnehal voor het radioprogramma Punch, uitgezonden op 22 augustus 1994.