De onmaatschappelijkheid der jeugd in het kader der huidige maatschappij. Landelijk Congres 6-7 Mei 1935. Geestelijke Hygiëne en Jeugdbescherming
Nederlansche Vereeniging voor Geestelijke Volksgezondheid (Vereeniging voor Psychische Hyiëne). BUNDEL.