ANC-vertegenwoordigster F.Ginwala (midden) ontvangt in Amsterdam het eerste exemplaar van het boek "Embargo", de afsluitende publicatie van het Shipping Research Bureau (SRB). Links: SRB-directeur R.Hengeveld; rechts: SRB-onderzoeker J.Rodenburg - Stegeman, Jan
ANC-vertegenwoordigster F.Ginwala (midden) ontvangt in Amsterdam het eerste exemplaar van het boek "Embargo", de afsluitende publicatie van het Shipping Research Bureau (SRB). Links: SRB-directeur R.Hengeveld; rechts: SRB-onderzoeker J.Rodenburg.