Zonder slag of stoot. Hoe maakt men van een democratisch parlement een werktuig van de Communistische Partij. [Met voorw. van J.J. Fens. Met inl. van Morrison of Lambeth (= H. Morrison)] (Stichting voor Onderzoek van Ecologische Vraagstukken, 1961)
Oorspr. titel: How parliament can play a revolutionary part in the transition to socialism and the role of the popular masses.