Wolny Związkowiec . biuletyn informacyjny Niezależnych Samorządnych Związków Zawodowych "Solidarność" "Huta Katowice", no. 46, 1981 - [ed. Hanna Janiak et al.] (NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice", 1981)
Creation and circulation: For organizational use