Informator Komisji Zakładowej Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" przy Gdańskiej Stoczni Remontowej . no. 26, 1981 - Komitet Założycielski Niezależnych Samorządnych Związków Zawodowych "Solidarność" przy Gdańskiej Stoczni Remontowej, [ed. committee of Prezydium Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność"] (KZ NSZZ "Solidarność" w GSR, 1981)
Creation and circulation: For the trade-union use; After introduction of the Martial Law publication suspended. Republished underground in 1982.