Ontvangst door premier Kok en burgemeester Patijn op de Dam in Amsterdam van de Zuid-Afrikaanse president Mandela tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland. V.l.n.r.: Patijn, G.Machel, N.Mandela, W.Kok - Stegeman, Jan
Ontvangst door premier Kok en burgemeester Patijn op de Dam in Amsterdam van de Zuid-Afrikaanse president Mandela tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland. V.l.n.r.: Patijn, G.Machel, N.Mandela, W.Kok.