Het vaandelcomité bij het 25-jarig jubileum. Plaats personen op achterzijde. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Arnhem (1917)
Het vaandelcomité bij het 25-jarig jubileum. Plaats personen op achterzijde. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Arnhem.