Bevat: 1. Getuige vertelt over de overval waarbij Poncke ontsnapt, maar zijn vrouw Oddah wordt gedood; 2. Poncke en Kees halen jeugdherinneringen op - Princen, Kees.
Bevat: 1. Getuige vertelt over de overval waarbij Poncke ontsnapt, maar zijn vrouw Oddah wordt gedood; 2. Poncke en Kees halen jeugdherinneringen op.