Auto ongeluk, vrachtwagen heeft fietsende kinderen overreden. Opname na verwijdering slachtoffers - Meerendonk, Ben van
Auto ongeluk, vrachtwagen heeft fietsende kinderen overreden. Opname na verwijdering slachtoffers.