Djarama PAIGC. - Bedankt PAIGC. Beelden uit Guinee-Bissau. Een fotoreportage (Angola Comité, 1974)
Uitg. ter gelegenheid van het éénjarig bestaan van de republiek Guinee-Bissau. Nederlandse en Portuguese tekst.