Psychologisch onderzoek naar de gevolgen van gijzelingen in Nederland (1974-1977) (Staatsuitgeverij, 1979)
[Uitgaven van het] Ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne. Bibl., summary in English.