Sacco-Vanzetti. Pamětni list. Wezinárodní rudé pomoci Československa k výroči bostonské justiční vraždy z 22. srpna 1927. Uspořádal J. Urban (Mopr, 1928)
Knihovna mezinárodní rudé pomoci Československa.