Paedagogica belgica academica. [Dl] XIV, [A.] [Samengest. door] R.L. Plancke & J. Souvage] (Hoger instituut voor Opvoedkundige Wetenschappen van de Rijksuniversiteit], 1964)
Met regs. Nederlandse en Franse tekst.