Jonge academici en het bedrijfsleven. [Referaten gehouden tijdens de Bedrijfssociologische Studiedagen, 1972]. Onder red. van A.L. Mok. Medewerkenden: D.J.B. Aris, J.A.A. van Doorn, J.A.P. van Hoof [e.a.] (Universitaire Pers Rotterdam, 1972)
Met Bibliogr. reg. en tabn.