Vrouwen met bloemen: Onafhankelijkheidsdag is een belangrijke feestdag. Inwoners van Stepanakert lopen massaal uit om de plechtigheden bij te wonen - Tijssen, Elsbeth,
Vrouwen met bloemen: Onafhankelijkheidsdag is een belangrijke feestdag. Inwoners van Stepanakert lopen massaal uit om de plechtigheden bij te wonen.