CFO-krant : . CFO Krant : veertiendaags blad van de CFO, CNV-bond voor Overheid. Gezondheid, Welzijn en Sociale Werkvoorziening
VOORTGEZET ALS: CFO magazine : editie overheid (ZK 41464). VOORTZETTING VAN: ARKA ... (Microf./P 1648-1649), en: Orgaan van de Ned. Chr. Bond van Overheidspersoneel (ZF 30771) .