Działalność. Zwiazku Zawodowego Pracowników Kolejowych w latach 1935 i 1936. Sprawozdanie Zarza̜du Głównego Z.Z.K. na XII walny zjazd delegatów (Centrala Z.Z.K., 1937)
Zwia̜zek Zwodowy Pracowników Kolejowch Rzeczypospolitej Polskiej.