De betrekkelijke waarde van arbeidsanalyse, mechanisatie en taakmeting (Nederlandsch Instituut voor Efficiency, 1938)
VIIe Internationaal Congres voor Wetenschappelijke Bedrijfsorganisatie, 1938, Washington, 168.