In de oude Oostergasfabriek, bijeengebracht door de Natuurhistorische club o.l.v. Henk van Laar. Serie van 3 verschillende foto's
In de oude Oostergasfabriek, bijeengebracht door de Natuurhistorische club o.l.v. Henk van Laar. Serie van 3 verschillende foto's.