"Jongens, als meester Pluvier ons vraagt het werkwoord plukken te vervoegen zullen we zeggen: ik pluk, hij plukt, jij plukt, wij worden geplukt." - Hahn, Albert,
Titel prent: Vacantiepret : meester Pluvier laat het werkwoord "plukken" vervoegen...