Protestactie AABN e.a. bij de Britse ambassade in Den Haag i.v.m. drie vervolgde UDF-activisten in Durban - Stegeman, Jan,
Protestactie AABN e.a. bij de Britse ambassade in Den Haag i.v.m. drie vervolgde UDF-activisten in Durban.