Spanska inbördeskriget och stalinismens förräderi. Vittnesbörd av en trotskistisk kämpe i de internationella bridgaderna. [Av M. Casanova. Översättning] ([Partisanförlag, 1972)
Urspr. titel: La guerre d'Espagne. 1971.