Programma: 17 maart Sufin' through the 60's; 24 maart B-Boy Extravaganza special; 30 maart Johnny Copeland; 31 maart Morbid Angel, Cannibal, Corpse, Warphat, Unleashed
Programma: 17 maart Sufin' through the 60's; 24 maart B-Boy Extravaganza special; 30 maart Johnny Copeland; 31 maart Morbid Angel, Cannibal, Corpse, Warphat, Unleashed.