Achter het redactiebureau van Het Volk: Keizersgracht 378, Amsterdam. Personeel drukkerij en enkele redactieleden. V.l.n.r. eerste rij: Polak, Ankersmit, Barentz, Van Zutphen, Hahn, Masereeuw. Tekst onder foto. Uit: N 1350/3 fol., p. 105 (1912)
Achter het redactiebureau van Het Volk: Keizersgracht 378, Amsterdam. Personeel drukkerij en enkele redactieleden. V.l.n.r. eerste rij: Polak, Ankersmit, Barentz, Van Zutphen, Hahn, Masereeuw. Tekst onder foto. Uit: N 1350/3 fol., p. 105.