Kwartalnik historii ruchu zawodowego : . Kwartalnik historii i teorii ruchu zawodowego
Continues: Biuletyn Biura Historycznego CRZZ (ZO 30203). - Also titled: Kwartalnik historii i teorii ruchu zawodowego.