Gospodarz . pismo w obronie praw chłopskiej gospodarki rodzinnej, no. 22-23, 1979 - [ed. Piotr Typiak, Bogumił Studziński] (Wydawnictwo Polskie, 1979)
Colophon: pismo Ruchu Obrony Praw Człowieka i Obywatela w Polsce