Kodály Zoltán . Zoltán Kodály - összeállította: Szőnyi Erzsébet. (Magyar Diafilmgyártó Vállalat, 1982)
The film discusses Kodály's life and musical and educational activities. A film Kodály életét, zenei és oktatói munkásságát mutatja be.