De uitkijk : . De uitkijk : onafhankelijk weekblad voor Nederland uitgegeven door oud-illegale strijders
Vanaf (1945):no.14 met ondertitel: Onafhankelijk weekblad voor Nederland uitgegeven door oud-illegale strijders. - Ook o.d.t: Weekblad de uitkijk.