Prospektus interuniversitaire doctoraal cursus Caraïbistiek 1976-1977/78 (Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde, Caraïbische afd., 1976)
Interuniversitaire Onderwijs Commissie Caraïbistiek.