Ill. bij Waarin beschreven wordt hoe Kuyper het koningschap als een ornament van zijn heilig huisje gebruikt - Hahn, Albert
Ill. bij Waarin beschreven wordt hoe Kuyper het koningschap als een ornament van zijn heilig huisje gebruikt.