Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Naar den afgrond. . PM1/21-6 is andere versie van deze tekening met de titel: "Beulen, waarheen voert ge mij?" - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Naar den afgrond. PM1/21-6 is andere versie van deze tekening met de titel: "Beulen, waarheen voert ge mij?".