Obih cinnostiv i hroševyj balans u seljans'kych hospodsarstvach Ukrajiny v 1924-25 roci (["Proletaryj"] i t.d., 1926)
Central'ne statystyčne upravlinnja U.S.S.R. Statystyka Ukraijny, 85. Serija II. Sil's'ko-hospodars'ka staystyka. T. VI, Vyp. 2.