Vliegend blad van de Herstellingsoordvereeniging 1835-1905 voor spoorwegpersoneelinrichtingen in Vorden. . Mededeelingenblad van de Herstellingsoord-Vereeniging 1835-1905
(1943) - (1944) o.d.t.: Mededeelingenblad van de Herstellingsoord-Vereeniging 1835-1905 ...