De verrassingen van het tractaat met België (De Vroede, 1926)
Overdr. met naschrift van een tweetal artikelen verschenen in: Utrechtsch Dagblad. 1926, 29 en 30 Aug. en 8 September. Hierbij ingeb.: A.J. van Vessem, Weerlegging van bedenkingen tegen mijne beschouwingen over de Belgische Schelde-reserve...