Splitsing en samenvoeging van desa's. Samengesteld door het Departement van Binnelandsch-Bestuur. - Membagi-bagi dan mengoempoelkan désa-désa. Dioesohakan oléh Departemén Pemerintahan dalam Negeri (Drukkerij Volkslectuur, 1921)
Handleiding ten dienste van de inlandsche bestuurambtenaren op Java en Madoera, Supplement aflevering, 18a/B.B. Uitg. van de Commissie voor de Volkslectuur.