Industrie-Revu. Uitg. van de Industriebond NKV. . Aktie. Weekkrant van de Industriebonden N.V.V. en N.K.V
Ook o.d.t.: Aktie; vanaf (1975),no.14: Industrie-revu. Ledeneditie. Voortzetting van: Industria. Uitg. ... (ZF 30458), St. Eloy. Weekblad ... (ZK 17437), De mijnwerker. Orgaan ... (ZF 30666), en: Het hoog-ambacht. Off. orgaan ... (ZF 17115). Afgesplitst: Industrie-revu. Kadereditie (ZF 30460). Voortgezet als: Zin. Weekkrant ... (ZF 40387).