Wat zij deden! S.R. de Miranda, Dr. E. Boekman, F. van Meurs. Vier jaren van strijd en opbouw in Amsterdam's raad. Het werk der sociaal- democratische wethouders
Uitg. door de Federatie Amsterdam der S.D.A.P.