Thabo Mokoaledi, vertegenwoordiger van de ANC Youth League, als deelnemer aan het jaarlijkse solidariteitskamp in Amsterdam, zomer 1979 (1979)
Thabo Mokoaledi, vertegenwoordiger van de ANC Youth League, als deelnemer aan het jaarlijkse solidariteitskamp in Amsterdam, zomer 1979.