Solidarność Nauczycielska . pismo pracowników oświaty, no. 34, 1985 - Region Środkowo-Wschodni NSZZ "Solidarność", ed. by third replacement team (NSZZ "Solidarność" Region Środkowo-Wschodni, 1985)
Print run: 500-1000 copies