De militaire positie van Nederland in verband met den Volkenbond. Rede gehouden [...] op 20 November 1925, te 's-Gravenhage (Comité tot waarschuwing tegen eenzijdige ontwapening, 1926)
Overgedr.: Orgaan der Vereeniging ter Beoefening van de Krijgswetenschap.